ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΓΣ Περιστερίου. 

Στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ θέλει να «κλείσει» τις υποχρεώσεις του με νίκη, η οποία θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο. Το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη να υπολογίζεται για την αρχή του Μάρτη. 

Απέναντί του, ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΚ με 9-7, ανεβαίνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας κόντρα στο Περιστέρι αναμένεται να είναι δύσκολος, μίας και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου και είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε όλες το καλύτερο μας εαυτό, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έρθει στο Ποσειδώνιο και να μας στηρίξει σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, καθώς η παρουσία του είναι απαραίτητη και μας δίνει πάντα ώθηση». 


Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
11η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου